PhysioRoom.com øgede antallet af produktanmeldelser med 1900 % takket være Trustpilot

Wednesday, September 25, 2019

For at få en bedre forståelse af, hvordan PhysioRoom.com bruger produktanmeldelser til at lære af deres kunder og løfte deres salg, talte vi med Lee Bannister, Head of Contact Centre hos PhysioRoom.com.

Produktbedømmelser giver produktforståelse

Da PhysioRoom.com selv producerer en række af deres produkter, bruger deres produktudviklere deres produktanmeldelser til at sikre, at de kan opfylde deres kunders behov. Hvis et produkt eksempelvis har fået flere dårlige bedømmelser af forholdet mellem pris og kvalitet, står det klart, at det er tid til at foretage forbedringer.

Derfor var de meget interesseret i en løsning med produktanmeldelser, der gjorde det nemt for deres kunder at beskrive specifikke egenskaber.

Her kommer Trustpilots produktegenskaber ind i billedet. Med denne funktion kan kunder bedømme et produkts hovedegenskaber og dermed videregive nyttig indsigt til andre forbrugere og værdifuld feedback til de virksomheder, der sælger de bedømte produkter.

Da produktegenskaber er en integreret del af Trustpilots produktanmeldelser, var det nemt for PhysioRoom.com at komme i gang. På kort tid stod det klart, at de ved at tilbyde bedømmelser af specifikke produktegenskaber, skabte større kundetillid og fremmede deres kunders købsbeslutninger (og dermed også salget).

Takket være bedømmelser af produktegenskaber får deres product return specialist en bedre produktindsigt, og han forventer at se et fald i antallet af returvarer, nu hvor deres kunder kan træffe velinformerede købsbeslutninger.

Derfor er indsamlingsmetoden vigtig

Før PhysioRoom.com tilmeldte sig Trustpilot, indsamlede de kun produktanmeldelser via et link i deres ordrebekræftelser og på selve produktsiden. Men da de kun modtog et fåtal af anmeldelser, var det svært for dem at bruge deres kundefeedback til produktudvikling.

Med Trustpilot bliver deres kunder inviteret til at skrive en produktanmeldelse 10 dage efter, de har foretaget et køb. Ved hjælp af denne enkle ændring i indsamlingen af anmeldelser steg antallet af PhysioRoom.coms anmeldelser fra 10 til 200 anmeldelser om måneden i gennemsnit – en imponerende stigning på 1900 %.